070 - 427 12 25
info@warunee.nl
Toon openingstijden
Warunee Thai Food
Laan van Meerdervoort 37A
2517AD Den Haag

Warunee is een Thais Eetcafé dat authentieke gerechten serveert uit alle streken van Thailand zowel mild als pittig. Deze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en originele Thaise kruiden zoals koriander, basilicum, citroengras, laos en pepers. Elk gerecht is qua smaak uitgebalanceerd waardoor de Thaise keuken internationaal zeer hoog staat aangeschreven. De vijf bepalende smaken in Thais eten zijn pittig, zuur, zoet, zout en soms bitter. Hoewel er vaak over de Thaise keuken wordt gesproken zijn er eerder vier streken (Noord, Noord-Oost (Isan), Centraal en Zuid) die elk hun eigen unieke gerechten en kookstijlen kennen. Veel van die gerechten kunt u bij ons eten. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant om te genieten van ons eten en onze passie voor de Thaise keuken.

Uit handen van de Thaise ambassadeur in Nederland ontving Warunee het Thai SELECT logo. Dit logo staat voor kwaliteit en de authentieke Thaise keuken en wordt toegekend door het Thaise ministerie van Export. Dit is voor ons de bevestiging dat we altijd trouw zijn gebleven aan de authentieke Thaise keuken en de traditionele bereidingswijze. Voor u is het de bevestiging dat u bij ons aan het goede adres bent om een avond lekker te genieten van de overheerlijke, authentieke gerechten waar Thailand zo bekend om is. Ons restaurant is in het bezit van nog een presticieus certificaat, the Pride of Thailand, Certificate of Excellence. Dit certificaat wordt uitgegeven door het National Food Institute of Thailand, dat rechtstreeks onder het ministerie van Industrie valt. Ook hier zijn wij erg trots op.

Ons restaurant is in het bezit van nog een presticieus certificaat, the Pride of Thailand, Certificate of Excellence. Dit certificaat wordt uitgegeven door het National Food Institute of Thailand, dat rechtstreeks onder het ministerie van Industrie valt. Wij zijn er erg trots op.